IFT Module 1 – Introductie van IFT

Datum: 06 april 2018 t/m 07 april 2018

Tijden: 09:30 - 17:00
Sprekers: Esther Jansen
Locatie: Harderwijk
Kosten: € 250 (zonder overnachting, inclusief maaltijden)

Onderwerpen
Onderwerpen
Module 1 is de eerste module van 5 modules die je kunt volgen in IFT. Je zult ermee leren de basisvaardigheden van IFT toe te passen. Deze modules zijn geschikt voor zowel mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, als voor hulpverleners. Hulpverleners kunnen met de 5 modules en verdere studie de opleiding tot IFT-counselor volgen. Verdere informatie vind je onder opleiding
 
IFT kan helpen om problemen op een vriendelijke manier te benaderen. Oorzaken worden duidelijk en nieuwe inzichten komen naar boven die verandering brengen. 
 
Module 1 zal met name gaan over de wereld van bewustwording en waarom dit van belang is. Daarbij zal er veel aandacht worden besteed aan de methode Schone Taal van David Grove en aan de Begeleidende zinnen die Pauline Skeates heeft ontwikkeld. Door deze te leren gebruiken wordt de basis van IFT gelegd. Daarom bevatten de modules naast theorie ook veel praktijk. Met deze ervaringsgerichtheid is het een stuk eenvoudiger om de basis van IFT onder de knie te krijgen.
 
Door de hele cursus heen heeft God een centrale plek en zul je merken dat je God meer kunt betrekken in gebieden van je leven (en eventueel die van je cliënten) en hem dichterbij kan gaan ervaren. Door IFT toe te passen zul je meer van Gods herstel in je eigen levens en in andere levens zien plaatsvinden.
 
Kernwoorden voor Module 1 zijn: vriendelijkheid, herstel, hoe weken onze hersenen, bewustwording, acceptatie, holistisch en God ontmoeten.
 
Je kunt je hier aanmelden voor Module 1. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je een aantal weken voor de cursus nadere informatie over locatie en programma.
 

Reserveer je plek