IFT Module 5

Datum: 25 mei 2018 t/m 26 mei 2018

Tijden: 09:30 - 17:00
Sprekers: Esther Jansen
Locatie: Harderwijk
Kosten: € 250 (zonder overnachting, inclusief uitgebreide lunch)

Onderwerpen
Dit is de laatste module van de 5 modules waarmee je je kunt bekwamen in IFT. Het zal worden gegeven door Esther Jansen. De modules zijn geschikt voor zowel mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, als voor hulpverleners. Hulpverleners kunnen met de 5 modules en verdere studie de opleiding tot IFT-counselor afronden. Verdere informatie vind je onder opleiding.
 
Deze Module zal je handvaten geven om ontdekkingen over jezelf uit te laten groeien tot nieuwe manieren van zijn. De onderwerpen die hier aan bod zullen komen zijn: intentioneel bewustzijn; Broaden en Build van Barbara Fredrikson; afweer mechanismes en hun rol in hoe we onszelf en God zien; de rol van overdracht en tegenoverdracht in IFT; opkomend weten en consolidatie ervan. De laatste, concluderende aspecten van schone taal en de begeleidende therapeutische vragen zullen aan de orde komen. Boven alles wordt ‘Ik ben’ betrokken in elk onderdeel.
 
Je kunt je hier aanmelden voor Module 5. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je een aantal weken voor de cursus nadere informatie over locatie en programma.
 

Reserveer je plek