Vrij van je verleden

Datum: 02 februari 2018

Tijden: 09:00 - 17:00
Sprekers: Pauline Skeates
Locatie: Harderwijk
Kosten: € 180,- (zonder overnachting, inclusief lunch)

Onderwerpen
Wie van ons kent het gevoel niet, dat we in ons bewustzijn overweldigd worden door emoties, gedachten of bepaalde gewaarwordingen? Soms zijn deze ervaringen vluchtig; soms lijken ze diepgeworteld, als een weerbarstig onderdeel van de kern van ons wezen. Veroorzaakt en beïnvloed door negatieve of traumatische gebeurtenissen uit ons verleden hebben ze nog steeds effect op het heden.
 
Wie van ons heeft niet geleerd deze pijnlijke stukken te compenseren door verschillende slim bedachte overlevingsmechanismen. Net zoals er littekens ontstaan na lichamelijke verwonding, zo ontstaan geestelijk, mentaal en emotioneel ook littekens. Als de wonden naar de achtergrond verdwijnen en de overlevingsmechanismen niet meer zo goed werken kun je je verloren gaan voelen. Je wordt onbewust naar beneden getrokken en overweldigd door gevoelens, gedachten en gewaarwordingen. Omdat je weinig begrip hebt van wat er verkeerd is gegaan, kun je bewust of onbewust geneigd zijn om het allemaal weg te drukken. Daarmee vervaagt je bewustzijn over jezelf en uiteindelijk ook de potentie die in je zit. 
 
Tijdens het seminar “Vrij van je verleden” ontvang je handvatten en de mogelijkheid om vaardigheden te leren die je helpen om je bewustzijn weer te vergroten, zodat werkelijke verandering kan plaatsvinden. 
 
Je bent van harte uitgenodigd om meer te ontdekken over de ware kern van je wezen en hoe je een dieper en betekenisvol leven kunt ontwikkelen. Je zult je leren verbinden met jezelf en met God op een verrijkende en begrijpelijke manier. Je zult beter in staat zijn om emotionele balans en innerlijk evenwicht te vinden, zodat je het leven met zijn kleine en grote stress-uitdagingen beter aan zult kunnen.
 
Je leert vaardigheden die:
  • emotionele- en sociale hersencapaciteiten opbouwen
  • je bewegen van problemen naar leven in welzijn 
  • verbinding en een compassievolle houding versterken
  • motivatie en productiviteit verhogen
  • zelfkritiek, angst en depressieve symptomen doen afnemen
  • veerkracht opbouwen
  • een gevoel van geluk en voldoening vergroten
  • nieuwsgierigheid en creativiteit ontwikkelen
  • waardevolle relaties bevorderen
Het seminar is toegankelijk voor iedereen. Een mooi start voor 2018!
 
Er zal tijdens de training voldoende ruimte zijn voor persoonlijke inbreng en het oefenen en aanleren van nieuwe vaardigheden.
 
Je kunt je hier aanmelden voor het seminar. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je een aantal weken voor het seminar nadere informatie over locatie en programma.
 
Wanneer je graag deelneemt aan beiden trainingsdagen kun je je hier aanmelden.

Reserveer je plek