Vrij van je Verleden & Christelijke mindfulness

Datum: 02 februari 2018 t/m 03 februari 2018

Tijden: 09:00 - 17:00
Sprekers: Pauline Skeates
Locatie: Harderwijk
Kosten: € 350,- (zonder overnachting, inclusief lunch)

Onderwerpen
Vrijdag 2 februari: Vrij van je verleden
Zaterdag 3 februari: Christelijke mindfulness, geloof en de wetenschappelijk bewezen voordelen hiervan.
 
We nodigen je graag uit voor deze twee trainingsdagen met Pauline Skeates, internationale spreker en trainer op het gebied van christelijke mindfulness. Gedurende deze dagen is er voldoende ruimte persoonlijke inbreng en het oefenen en aanleren van nieuwe vaardigheden.
 
Deze tweedaagse IFT training met verschillende onderwerpen richt zich op het vergroten van inzicht en het aanleren van vaardigheden die helpen om je bewustzijn te vergroten, zodat werkelijke verandering kan plaatsvinden. Je leert diepere verbinding te maken met jezelf, anderen en God op begrijpelijke manier. Je zult beter in staat zijn om balans te vinden, zodat je de uitdagingen van het leven met meer rust en vertrouwen tegemoet kunt treden.
 
De trainingen zijn geschikt voor professionals die IFT willen inzetten als extra interventie en voor dereen die op zoek is naar vernieuwende inzichten, persoonlijke groei en herstel.
 
Je kunt je hier aanmelden voor beiden trainingsdagen. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je een aantal weken voor het seminar nadere informatie over locatie en programma.
 

Reserveer je plek