IFT Module 4

Datum: 23 november 2018 t/m 24 november 2018

Tijden: 09:30 - 17:00
Sprekers: Esther Jansen
Locatie: Harderwijk
Kosten: € 250,- (zonder overnachting, inclusief uitgebreide lunch)

Onderwerpen
Dit is het vervolg op Module 3. Door het volgen van de 5 modules kun je je bekwamen in IFT. Ze zijn geschikt voor zowel mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, als voor hulpverleners. Hulpverleners kunnen met de 5 modules en verdere studie de opleiding tot IFT-counselor afronden. Verdere informatie vind je onder opleiding.
 
Deze Module zal een verdieping zijn van IFT en zal meer inzicht geven in wat verandering en groei mogelijk maakt. Er zal aandacht zijn voor “het kind van binnen”; kern overtuigingen; het werken met metaforen en symbolen; hoe je tijdens gesprekken de ander kunt volgen en hoe je dit werkbaar kunt maken met de manier waarop je notities maakt. Aandacht zal worden besteed aan hoe je in het “therapeutisch raamwerk” kan blijven: veilige interventies die verandering brengen. Verder zal de Coherence Edge (het doel van het symptoom) worden behandeld en zal er meer uitleg worden gegeven over hoe onze hersenen werken. In dit alles staat de aanwezigheid van God centraal.
 
Je kunt je hier aanmelden voor Module 4. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je een aantal weken voor de cursus nadere informatie over locatie en programma.

Reserveer je plek

Korting?
  • Geven anderen zich door jou op voor IFT Module 1? Dan krijg je 10% korting op je eigen deelname kosten voor een willekeurige module. Deze korting loopt op per persoon die zich via jou opgeeft (tot 100%).
  • Echtparen krijgen 20% korting.
  • Heb je al eerder de cursus gevolgd maar wil je opgefrist worden dan krijg je 60% korting.
  • Mochten financiŽn een drempel vormen, schrijf ons een email.
  • Geldt het bovenstaande niet voor jou? Dan kun je bij opgaaf tot twee maanden voor de start van de cursus, 10% korting ontvangen.

Op alle activiteiten zijn onze annuleringsvoorwaarden en privacy verklaring van toepassing. Bij aanmelden dien je hiermee akkoord te gaan. Lees hier onze juridische gegevens.