IFT Module 1

Datum: 20 september 2018 t/m 21 september 2018

Tijden: 09:30 - 17:00
Sprekers: Saskia Boender
Locatie: Rotterdam
Kosten: € 250,- (zonder overnachting, inclusief maaltijden)

Onderwerpen

Module 1 is de eerste module van 5 modules die je kunt volgen in IFT. Je zult ermee leren de basisvaardigheden van IFT toe te passen. Deze modules zijn geschikt voor zowel mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, als voor hulpverleners. Hulpverleners kunnen met de 5 modules en verdere studie de opleiding tot IFT-counselor volgen. Verdere informatie vind je onder opleiding

Deze module zal met name gaan over de wereld van bewustwording (awareness) en waarom dit van belang is. Daarbij zal er veel aandacht worden besteed aan de methode Schone Taal (‘Clean Language’) van David Grove en aan de Begeleidende zinnen die Pauline Skeates heeft ontwikkeld. Door deze te leren gebruiken wordt de basis van IFT gelegd. Daarom bevatten de modules naast theorie ook veel praktijk. Met deze ervaringsgerichtheid is het een stuk eenvoudiger om de basis van IFT onder de knie te krijgen.

Door de hele cursus heen heeft God een centrale plek en zul je merken dat je God meer kunt betrekken in gebieden van je leven (en eventueel die van je cliënten) en hem dichterbij kan gaan ervaren. Door IFT toe te passen zul je meer van Gods herstel in je eigen levens en in andere levens zien plaatsvinden.

Je kunt je hier aanmelden voor Module 1. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je een aantal weken voor de cursus nadere informatie over locatie en programma.

Reserveer je plek

Korting?
  • Geven anderen zich door jou op voor IFT Module 1? Dan krijg je 10% korting op je eigen deelname kosten voor een willekeurige module. Deze korting loopt op per persoon die zich via jou opgeeft (tot 100%).
  • Echtparen krijgen 20% korting.
  • Heb je al eerder de cursus gevolgd maar wil je opgefrist worden dan krijg je 60% korting.
  • Mochten financiŽn een drempel vormen, schrijf ons een email.
  • Geldt het bovenstaande niet voor jou? Dan kun je bij opgaaf tot twee maanden voor de start van de cursus, 10% korting ontvangen.

Op alle activiteiten zijn onze annuleringsvoorwaarden en privacy verklaring van toepassing. Bij aanmelden dien je hiermee akkoord te gaan. Lees hier onze juridische gegevens.