IFT Module 2

Datum: 04 oktober 2018 t/m 05 oktober 2018

Tijden: 09:30 - 17:00
Sprekers: Saskia Boender
Locatie: Rotterdam
Kosten: € 250,- (zonder overnachting, inclusief uitgebreide lunch)

Onderwerpen
Module 2 is het vervolg op Basis IFT. Door het volgen van de 5 modules kun je je bekwamen in IFT. De 5 modules zijn geschikt voor zowel mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, als voor hulpverleners. Hulpverleners kunnen met de 5 modules en verdere studie de opleiding tot IFT-counselor afronden. Verdere informatie vind je onder opleiding.
 
Deze Module zal dieper ingaan op de principes van IFT. Kennis en toepassing van schone taal en de basis principes van awareness zullen verbreed worden. Het thema Emergent living versus Fixed point living zal aan bod komen. Daarnaast zal er aandacht besteed worden aan het onderwerp: hoe zijn we geworden zoals we zijn? Hierin zullen verschillende psychologische theorieën aan bod komen. 
 
Door de hele cursus heen heeft God een centrale plek en zul je merken dat je God meer kunt betrekken in gebieden van je leven (en eventueel die van je cliënten) en hem dichterbij kan gaan ervaren. Door IFT toe te passen zullen je meer van Gods herstel in je eigen levens en in andere levens zien plaatsvinden.
 
Al met al wordt het weer een boeiende cursus!
 
Je kunt je hier aanmelden voor Module 2. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je een aantal weken voor de cursus nadere informatie over locatie en programma.

Reserveer je plek

Korting?
  • Geven anderen zich door jou op voor IFT Module 1? Dan krijg je 10% korting op je eigen deelname kosten voor een willekeurige module. Deze korting loopt op per persoon die zich via jou opgeeft (tot 100%).
  • Echtparen krijgen 20% korting.
  • Heb je al eerder de cursus gevolgd maar wil je opgefrist worden dan krijg je 60% korting.
  • Mochten financiŽn een drempel vormen, schrijf ons een email.
  • Geldt het bovenstaande niet voor jou? Dan kun je bij opgaaf tot twee maanden voor de start van de cursus, 10% korting ontvangen.

Op alle activiteiten zijn onze annuleringsvoorwaarden en privacy verklaring van toepassing. Bij aanmelden dien je hiermee akkoord te gaan. Lees hier onze juridische gegevens.