IFT- Praktijk Esther Jansen

Sinds het jaar 2000 heb ik een eigen praktijk. Deze is met name gericht op jonge meiden en vrouwen die moeilijke dingen hebben meegemaakt in hun levens en daar graag wat aan willen doen.

Beroepshalve ben ik orthopedagoge en werk als psychologe en therapeute. Via verschillende opleidingen en cursussen heb ik me gespecialiseerd. Op het gebied van traumaverwerking heb ik veel ervaring.
 
Al geruime tijd werk ik met Insight Focused Therapy. De effecten ervan zijn goed zichtbaar en structureel waar te nemen. Als gesprekspartner vind ik het steeds weer bijzonder om onderdeel te mogen zijn van levensveranderende momenten.
 
Een gesprek kost € 60,- en duurt ruim een uur. Sommige verzekeringen vergoeden de gesprekken vanwege mijn lidmaatschap bij www.cvppp.nl. Wanneer gesprekken niet door je verzekering worden vergoedt kun je kiezen voor een beperkt aantal gesprekken waardoor je niet meer hoeft te betalen dan wat je normaal al moet betalen aan eigen risico (minimaal € 350,-).
 
Mijn praktijk is gevestigd in Harderwijk. Mocht je contact willen hebben met mij, stuur dan een mailtje naar info@iftnl.nl. Je kunt ook telefonisch contact met mij opnemen via 06-54905424.
 
Hartelijke groet,
Esther Jansen
 

Problemen waarvoor je bij mij terecht kan:
Angstproblemen
Burn out
Depressie
Eenzaamheid
Eetverslaving
Familierelaties
Fobie
Geestelijke gezondheid
Identiteit
Levensbeschouwing
Ongewenste intimiteit
Opvoeding
Overspannen
Partnerrelatie
Pesten
Relatie met partner
Relatieproblemen
Slachtoffer van een misdrijf
Slachtoffer van een ongeval
Somberheid
Verkrachting
Verlies
Verwerking algemeen
Verwerking (seksueel) misbruik
Zelfdoding
Zelfvertrouwen
Zwak zelflbeeld

Werkwijze:
Creatieve therapie
Cognitieve gedragstherapie
Individuele therapie
Insight Focused Therapy
Kortdurende behandeling
Pastorale begeleiding
Psycho-sociale hulpverlening
Psychotherapie
Relatietherapie