Wie zijn wij?

Insight International is een groeiende internationale en interdenominale organisatie, bestaande uit een groep mensen die met inzet en toewijding een gezonde manier van christen-zijn en liefdevolle gemeenschap wil naleven.         

Insight international is ontstaan uit het werk van Pauline Skeates, die door de jaren heen velen in Europa en Nieuw-Zeeland door seminars, training en opleiding bemoedigd heeft, onder wie leiders, voorgangers, counselors, therapeuten en vele andere geïnteresseerden.

Insight International biedt seminars, training, retraites voor inspiratie en geestelijke groei, opleiding voor counselors, en ook counseling en gemeenschap.

Centraal in ons werk staat het gedeelde christelijk geloof in de liefde van God en het proces van heling, verandering en vrijzetting van mensen die zich gevangen voelen door angst, schaamte en weinig helpende levenspatronen.

Wij zijn een aantal Nederlanders die in aanraking zijn gekomen met 'Insight Focused Therapy' en daar zo enthousiast over geworden zijn, dat we het graag in Nederland willen doorgeven aan anderen.

Esther Jansen coördineert Insight International in Nederland en Insight Focused Therapy in Nederland. Inmiddels werkt ze 16 jaar als psychologe en counselor en geeft les in Nederland en in het buitenland, o.a. over Insight Focused Therapy. Ze is getrouwd en heeft drie kinderen. Ook neemt ze deel in het Insight International team in Europa.
 
Anita Terlouw Anita Terlouw werkt als pastoraal counselor en geeft in buitenland seminars over Insight Focused Therapy (Frans, Engels en Nederlands). Ze is getrouwd met Bert van Middelkoop.
 
Marrie Zuidweg werkt als pyscho pastoraal hulpverlener en als IFT counselor en IFT trainer. Ze is getrouwd met Ad en heeft twee volwassen kinderen. Voor meer informatie over Marrie en over haar praktijk zie www.essenziacoaching.nl.

Hope Visser is in eerste instantie betrokken geraakt bij IFT als vertaler en tolk voor Pauline Skeates. Hope heeft een eigen vertaalbureau (www.elkanah.nl), is getrouwd en heeft vier kinderen.

Saskia Boender werkt als psychosociaal therapeut, coach en trainer. Daarnaast is zij inspirerend spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, hulpverlening en geestelijke groei. Saskia is getrouwd, moeder van twee kinderen en woont in Rotterdam. Zie verder: www.youmakesense.nl